Trippy.be

Cabarete

Cabarete is een prachtige plek gelegen aan de noordkust van de Dominicaanse Republiek. Deze charmante stad heeft alles wat je nodig hebt voor een perfecte vakantie: mooie stranden, helderblauw water, vriendelijke mensen en een geweldige sfeer.

Als je van watersporten houdt, is Cabarete de place to be. Het staat bekend als één van de beste plekken ter wereld om te windsurfen, kitesurfen en te surfen. De constante wind en hoge golven zorgen voor de ideale omstandigheden voor deze sporten. Als je nog nooit eerder hebt gesurft, kun je hier ook lessen nemen en het onder de knie krijgen.

Maar Cabarete heeft meer te bieden dan alleen watersporten. Er zijn tal van leuke restaurants, bars en winkels waar je lekker kunt eten, drinken en shoppen. Het nachtleven is ook bruisend en er zijn vaak feesten en evenementen die tot in de vroege uurtjes doorgaan.

Als je wat meer rust wilt, kun je een bezoek brengen aan de nabijgelegen lagune. Hier kun je kajakken, paddleboarden of gewoon genieten van de rustige omgeving. Er zijn ook prachtige wandelpaden in de omgeving, waar je kunt genieten van de mooie natuur en het adembenemende uitzicht op de oceaan.

Cabarete beschikt over een witgeel zandstrand. Het strand is heel breed en je kan er kilometers ver wandelen. Afhankelijk van de weersomstandigheden en van het feit of je zélf wil wind- of kitesurfen, is dit een ideale uitstap van een halve of een volledige dag. Uiteraard vind je ook hier tal van strandbars. Het loont ook de moeite om even in het stadje zélf rond te lopen.

Cabarete ligt op 20 km van de luchthaven van Puerto Plata.

 

TRIPPY Ambassadeur

Interesse om Cabarete te bezoeken?
Doe een beroep op onderstaande ambassadeur om jouw trip onvergetelijk te maken.

  • Saskia en Marc heten je graag welkom in hun Casa Veintiuno. Stranden met palmbomen en een heerlijk warm klimaat: de ideale bestemming om al uw vakantiedromen te vervullen.