Trippy.be

Een Paradijs voor Kids in Bouloc-en-Quercy

Beeld het je even in. Eén blik en bij vele kids opent zich een fantasiewereld over ridders en hun avonturen. Concreet kunnen ze hun fantasie beleven in een groot speelbos met zeer veel ruimte om zelf kampen te bouwen, door tochten te maken via de wandelwegen en het exploreren van de everzwijnroutes. Heb je de bomen al gevonden waar de zwijnen zich tegen schuren?

Niet alleen het avontuur staat centraal. Er is ook een zwembad met laag kindergedeelte, een trampoline, een pingpongtafel, voetbal met minigoals en het tafelvoetbal dat velen kan bekoren en zorgen voor vele uren plezier!

Regelmatig komen de kinderen ook culinair aan bod. We denken hierbij aan de avond waar ze hun zélf samengestelde pizza bakken of de BBQ met o.a. marshmallows op een stokje!

In de omgeving zijn er ook voor kinderen nog heel wat mogelijkheden. Het meer van Montcuq met zijn waterspingkastelen, de minigolf La Stelcia, een boerderijbezoek of een ezeltocht op wijndomein Famaey (met degustatiemogelijkheid). Iedereen die op zoek is naar een overvloedige korf van activiteiten om zich uit te leven en/of zich weer op te laden: de streek heeft de ideale vakantiemix.

Waar kan je dit beleven? In het oeroude dorpje Bouloc, niet ver van Cahors en tussen Montcuq en Lauzerte, ligt Le Manoir Hans-Lot. De kasteelhoeve ligt op een heuvel en kijkt uit over een fantastische omgeving. Wij beschikken over 2 ruime gîtes, Manoir et Fermette. Elke gîte heeft zijn privé ingang, terras en parking. Het zwembad ligt aan de andere zijde van het terrein en zorgt met zijn groot terras en prachtig uitzicht over het dal voor de nodige ontspanning en verkoeling.

In de oude kelders zit een parel verborgen: 2 kamers onder de oude gewelven van de 14de eeuw. Deze zijn nu een ruime gîte voor 4/5 personen. De vroegere boerderij van de Manoir is omgebouwd tot een comfortabele woning voor 8 tot 10 personen.

In heel Europa is er geen diverser land dan Frankrijk. Alle facetten van ‘la douce France’ vinden hun hoogtepunt in de pracht en de ‘savoir vivre’ van Bouloc. Genieten kan volop in en rond de manoir. Ongedwongenheid, daar gaat het om. De hoeve en haar omgeving zijn perfect om de levenskwaliteit te doen groeien en bloeien. Je kan lekker luieren op en rond het erf en genieten van de zuiderse kleuren, de zon en … de totale rust.

Zin in een proeverij? In het wapenschild van Bouloc staat een druiventros. Kortom: de levensgenieter komt bij ons aan zijn trekken. Kriebelt het? ‘Welkom’ is het paswoord!