Trippy.be
Authors page

Authors page

This is Authors page template which you can use to automatically display your website users (authors). It can use all of available page layouts.

Casa Veintiuno

Saskia en Marc heten je graag welkom in hun Casa Veintiuno. Stranden met palmbomen en een heerlijk warm klimaat: de ideale bestemming om al uw vakantiedromen te vervullen.

Hacienda Guaro Viejo

Hacienda Guaro Viejo is gelegen aan de voet van de Sierra de Las Nieves met zicht op de Zonnevallei, met andere woorden de gedroomde locatie voor een heerlijk Andalusische verblijf.

Sandalwood Valley Homestay

Sandalwood Valley Tours

Les Palétuviers

Karolien en haar team verwelkomen jullie in een stukje verborgen paradijs. Ver weg van de platgetreden paden, gelegen in de groene long van Senegal, de Sine Saloum Delta, beschermd door UNESCO en uitgeroepen tot één van de mooiste baaien ter wereld, bevindt zich Les Palétuviers.

La Pastorale Gourmande

La Pastorale Gourmande verhuurt een gite van 70 m² en vier ruime kamers in de Isère (Auvergne-Rhône-Alpes).

L'Angelo Pescatore

L’Angelo Pescatore (De Vissende Engel) bevindt zich in het groene hart van Umbrië (Italië). Hier geniet je van de rust, het ruisen van de bladeren, de muziek van de stilte en het fluiten van de vogels.

B&B Sara Sueño

B&B Sara Sueño is gelegen in de prachtige natuur van Andalusië in Colmenar, op slechts 30 minuten van de bruisende stad Málaga. De B&B ligt aan de rand van de bergen.