Trippy.be

Murcia: het Hele Jaar Golfen in de Zon

Golfen in de zon kan je in Murcia (Zuid-Oost Spanje) het hele jaar door. Hier, te midden van meer dan 500 olijfbomen, verwelkomen Sandra en Kersten je van harte in hun B&B Finca Tres Molinos. De ideale uitvalsbasis voor je golfvakantie! Met meer dan 22 prachtige én betaalbare golfbanen in de directe omgeving is er immers keuze genoeg.

Sandra en Kersten, zelf fervente golfers, bieden verschillende all-in golfpakketten aan. Uiteraard maken zij ook graag voor hun golfende gasten pakketten op maat. Een lekker ontbijt, teetimes, huur clubs, lunchpakket, après golf, diner, een mooie kamer met een goed bed … voor alles wordt gezorgd en aan alles wordt gedacht.

De vorige jaren hebben al vele golfgroepjes hun weg naar Finca Tres Molinos gevonden. Zij komen dan ook graag jaarlijks terug. Met 6 kamers en 1 appartement kunnen er 15 personen logeren.

Het verwarmde (april-november) zoutwater zwembad, de petanque baan, pingpong, darts en de vele terrassen bieden na een partijtje golf extra ontspanning.

‘s Avonds kan je drie keer per week gezellig tafelen in de B&B. Kersten heeft een koksdiploma op zak en verwent zijn gasten graag culinair. Bij een flesje lekkere wijn worden de gespeelde 18 holes met veel animo opnieuw beleefd en verteld.

Finca Tres Molinos ligt op 15 minuten van de mooie stad Murcia, 25 minuten van Cartagena en 15 minuten van het strand. Wie een dagje niet wenst te golfen kan hier cultureel zijn hart ophalen. Wie meer van de natuur houdt, kan in de bergen mooie wandelingen maken. Dus ook voor de eventuele niet golfende partners zijn er vele ontspanningsmogelijkheden. De luchthaven van Murcia ligt op slechts een kwartiertje rijden en de luchthaven van Alicante bevindt zich op een klein uurtje met de wagen.

Leuk weetje: de kamers van Finca Tres Molinos dragen allemaal de naam van een golfbaan in de omgeving, en aan de sleutel hangt een golfbal van de betreffende baan. Leuk voor golfers.

Voorbeeld mid-week arrangement
— tarieven op aanvraag —

• 5 overnachtingen in een premiumkamer
• 4 greenfees (op 4 verschillende banen in de omgeving)
• 4 x lunchpakket
• 2 avonden diner in de B&B

Ben je geïnteresseerd in golf, boek dan zeker je golfvakantie in B&B Finca Tres Molinos. Sandra en Kersten verwelkomen je graag in hun finca, met een heerlijk glaasje cava.